Kelly van der Veer Beeld © ANP

Kelly van der Veer doorstaat ingrijpende operatie

03 juni 2019 18:38

Kelly van der Veer heeft een 'ingrijpende operatie' achter de rug. Via social media deelt Kelly een emotioneel bericht, vanuit haar ziekenhuisbed.

”Lieve vrienden, ik ben weer wakker"

Waar Kelly precies aan is geopereerd, wil ze niet zeggen. ”Hoe en wat er gebeurt is laat ik in het midden. Wel wil ik kwijt dat het voor mij een zeer ingrijpende operatie is geweest. Lieve vrienden, ik ben weer wakker."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Kelly van der Veer doet John Legend na

Kelly staat vervolgens stil bij het leven. ”Wij mensen onderschatten vaak het enorme cadeau van gezond zijn. En compleet zijn. Van hoe geest en lichaam in één lijn kunnen lopen. Die lijn is anders als je Kelly bent. Maar dansend en zwierend laat ik me meevoeren en balanceer als een koorddanseres op de rode draad van mijn leven.”

Ze sluit haar bericht af met de mooie woorden. ”Wakker worden doen we elke dag, maar echt ontwaken. Beseffen, ik leef en mag er zijn! Doen we maar zo zelden. Ik deed dat vandaag. Bedankt voor jullie liefde!”

Eind mei liet Kelly plots weten een zware operatie te moeten ondergaan, waaraan ze wellicht kon overlijden. “Als ik het niet haal lieve vrienden en vriendinnen huil dan niet om mij. En laat op mijn grafsteen zetten. Ze hield van het leven. Nergens spijt van!,” schreef ze destijds op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kelly van der Veer valt collectant aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!