Beeld © Instagram @K2im

Kim Feenstra brengt een hommage aan Marco Borsato

04 juni 2019 08:20

Kim Feenstra heeft een onvergetelijk weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag genoot het model van één van de vijf magische concerten van Marco Borsato in de Kuip. Ze is er nog altijd zo van onder de indruk, dat ze hem op haar Instagram nogmaals wil bedanken. "Het was fantastisch", aldus Kim.

"Jij gunt en deelt. Dat vind ik een prachtige eigenschap"

"Lieve Marco", begint de 33-jarige haar 'liefdesbrief' aan de Nederlandse zanger. "Dat je een zeer gewaardeerd artiest bent en al jaren een ongekroonde koning bent in de Nederlandse top, dat weten ook heel veel mensen. Maar wat ze waarschijnlijk niet allemaal weten is wat voor een bijzonder mens jij bent." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra geeft een plekje in de FHM500 weg

Drie jaar geleden leren de twee elkaar kennen tijdens de opnames van Het Perfecte Plaatje. "Het was hilarisch, emotioneel en op veel momenten vol stress. Toch konden we altijd om elkaar lachen. En waardeerde ik je oprechte trots als ik een goede foto inleverde. Al kon je in het begin mijn slordigheid in het omgaan met mijn fotospullen niet waarderen. Ik raak trouwens nog steeds alle lensdoppen kwijt", grapt ze op het platform. 

In al die jaren heeft het stel een bijzondere band opgebouwd en Kim heeft alleen maar bewondering voor Marco. "Tijdens het concert in de Kuip vond ik het fantastisch dat jij niet alleen jezelf op het podium zet maar ook het podium deelt met andere artiesten. Jij gunt en deelt. Dat vind ik een prachtige eigenschap. Jij en je gezin hebben veel overwonnen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Marco Borsato blikt terug op succesvolle concertreeks

Maar achter elke sterke man staat een krachtige vrouw, en dat is Kim ook zeker niet vergeten. "Leontine heeft jou zeker vleugels gegeven", zet ze zijn lief in het zonnetje. "Nederland is dol op jou. En ik ook. Bedankt Marco! En bedankt dat ik je heb mogen fotograferen. Het is een perfect plaatje."

Marco Borsato zette afgelopen week vijf keer de Kuip volledig op zijn kop. Na vijftien jaar keerde de zanger terug naar het Rotterdamse stadion om samen met zo’n 45.000 mensen herinneringen op te halen uit zijn lange muziekcarrière. Tijdens de concerten kwamen ook vrienden van Marco het podium op. The Voice-winnaar Maan, Lil' Kleine, Davina Michelle, André Hazes, Armin van Buuren, DI-RECT en Diggy Dex passeerden de revue.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Marco Borsato en Davina Michelle bundelen krachten met Armin

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!