Beeld © Instagram @olcay

Olcay: 'Een relatie zonder seks is mijn droom'

4 juni 2019 13:45

Dat Olcay niet graag de lakens met iemand deelt, heeft de presentatrice al eerder bekendgemaakt. Nu haar relatie met Ruud de Wild opbloeit, is het maar de vraag of dit nog waar is. "Mijn droom is een relatie zonder seks", vertelt ze in een nieuw interview met LINDA.

"Yes, dat is mijn droom!"

Bij de YouTube-serie Wat zou jij doen? van LINDA. was Olcay te gast samen met theatermaakster Daphne Gakes. Hierin worden meerdere dilemma's voorgelegd aan de dames, maar eentje is wel erg opvallend. "Liever alleen eindigen, maar regelmatig seks óf relatie zonder seks?" was de vraag waar de SuperTrash-dame een opmerkelijk antwoord op gaf. "Een relatie zonder seks!", reageert Olcay razendsnel. 

"Yes, dat is mijn droom!", gaat de 38-jarige verder. Zowel interviewer Iris van Lunenburg als Daphne lijken geschokt door Olcay's antwoord. "Nee, zo bedoel ik het niet", vertelt ze. "Als je verliefd bent, is het leuk om seks te hebben. Maar ik moet er niet aan denken dat ik dat de komende veertig jaar nog moet gaan doen. Het voelt als werk." Ook Olcay's uitleg vinden de andere dames onbegrijpelijk. Wanneer haar gevraagd wordt of het met haar nieuwe relatie al zo gesteld is, laat ze een andere kant van zichzelf zien. "Nee, het is nu echt heel fijn. Ander onderwerp!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay en Ruud brengen romantisch weekendje weg door in Kroatië

Olcay heeft sinds drie maanden een relatie met radio-dj Ruud de Wild. Het koppel is inmiddels al meerdere malen samen op vakantie gegaan en hun volgers hebben daar van mee kunnen genieten via social media. Hiervoor maakte de SuperTrash-dame haar relatie met Frans Ghazi uit in februari, waarmee ze sinds 2015 samen was. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!