Beeld © ANP

Patricia Paay zet huis open voor publiek

05 juni 2019 16:12

Patricia Paay is hard bezig met de verkoop van haar Brabantse onderkomen. De villa in Wernhout weet maar niet de juiste bewoner tegen te komen, maar daar zou binnenkort zomaar verandering in kunnen komen. De diva heeft de deuren namelijk geopend voor publiek.

La Paay houdt op zaterdag 22 juni open huis, laat haar makelaar weten. Tussen elf en drie kan de woning van Patricia bekeken worden door woningzoekers. De kans dat de voormalige zangeres met een bordje kaas door de woonkamer loopt is miniem, aangezien ze vorige week van de trap is gevallen en nu in een zorghotel aan het vertoeven is. Wel kun je alvast een klein voorproefje krijgen van hoe Patricia woont, omdat alle foto's van haar woning al op Funda staan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay maakt het goed en mag naar zorghotel

Zoals te zien is op de afbeeldingen houdt Patricia van een romantische, maar minimalistische uitstraling. Het straalt rust uit met de overvloed aan wit, met accenten van grijs en zwart. Het meest opvallende zijn de memorabele momenten uit het leven van La Paay die aan de muur hangen. Zo zijn er een aantal gouden platen te zien in de keuken, enorme foto's van haarzelf in de woonkamer én, als kers op de taart, een megaposter van Patricia's Playboy-cover in haar slaapkamer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay in ziekenhuis na ongeluk

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bobbi Eden en Patricia Paay in Celebrity Call Centre

Het huis staat te koop voor een slordige 275 duizend euro en staat in Wernhout op de Kleine Heistraat. Bekijk hier alle foto's. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!