Beeld © Instagram @sylviemeis

Sylvie Meis trekt alle aandacht tijdens bruiloft vriendin

05 juni 2019 19:25

Voor de bruiloft van Barbara Meier goot Sylvie Meis zich in een behoorlijk aanwezige jurk. Dit zorgde voor best wat ophef, aangezien haar volgers van mening waren dat ze hiermee de aandacht volledig wegtrok van de bruid. Nu heeft de pasgetrouwde vrouw zelf gereageerd.

"Je kunt toch niet zo de show stelen van de bruid"

Sylvie deelde een foto op Instagram waarop te zien was dat ze onderweg was naar de bruiloft. Maar haar fans vonden het een beetje te overdreven. "Meen je dit? Kleed je je zo voor andermans bruiloft?", "Als vriendin zo aankomen op de trouwerij zegt veel over jouw karakter" en "Je kunt toch niet zo de show stelen van de bruid" zijn enkele van de reacties onder de afbeelding. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis van de buis gehaald voor 26-jarige

Dat liet de glamourpoes koud en daarom ging ze gewoon in de jurk naar de bruiloft. Ook Barbara had er geen problemen mee. "Ik ben blij dat mijn vriendin Sylvie erbij was op de mooiste dag van mijn leven en ik vond haar jurk prachtig", laat ze weten aan het Duitse blad Gala. Op Instagram deelt ze dezelfde mening. "Je ziet er prachtig uit", reageert Barbara onder de foto van Sylvie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!