Beeld © Getty Images

Madonna: ‘Harvey overschreed grenzen’

06 juni 2019 03:24

Voor het eerst sinds het uitbreken van het grote schandaal rondom Harvey Weinstein, heeft Madonna zich uitgesproken over de eens zo gevierde Hollywood-producent. In een interview met The New York Times laat de zangeres weten dat hij 'zeer flirterig was ten tijde van hun samenwerking'.

“Ik was me ervan bewust dat hij hetzelfde deed met andere vrouwen uit de entertainment industrie en toch gingen we er allemaal in mee”

The Queen of Pop nam in de jaren 90 haar succesvolle documentaire Truth or Dare op, die werd geproduceerd door Miramax, wat destijds het bedrijf van Harvey was. De 60-jarige zangeres herinnert zich nog goed hoe hij toentertijd met haar omging. "Harvey overschreed grenzen en benaderde mij op een zeer seksuele, flirterige manier. Ook al was hij getrouwd, hij gedroeg zich zich bijzonder opdringerig. Ik was in elk geval niet in hem geïnteresseerd.”

”Ik was me ervan bewust dat hij hetzelfde deed met andere vrouwen uit de entertainment industrie en toch gingen we er allemaal in mee. Want ja, hij had macht en aanzicht waardoor iedereen graag met hem wilde werken. Dus werd het stilletjes geaccepteerd en hield iedereen z'n mond."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zaak Harvey Weinstein pas in september

Over de uiteindelijke val van Harvey Weinstein zegt Madonna: "Ik dacht: eindelijk. Niet dat ik met toeters en bellen de straat opging, want het is nooit leuk om iemand ten onder te zien gaan, maar het was wel goed dat er een einde kwam aan zijn machtsmisbruik."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashley Judd heeft geen geld aangenomen van Harvey Weinstein

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!