Beeld © KRO-NCRV

BzV-Steffi heeft een veelbewogen jaar achter de rug

06 juni 2019 17:38

Precies een jaar geleden begon Steffi's Boer zoekt Vrouw-avontuur en dat heeft veel veranderd in haar leven. Inmiddels heeft ze een fijne relatie met Roel, één van haar 'aanbidders' tijdens het programma.

"Ongelooflijk wat je in een jaar allemaal kan beleven"

Steffi's leven werd volledig omgegooid toen ze vorig jaar meedeed aan het liefdesprogramma Boer zoekt Vrouw. Het avontuur begon nogal zenuwslopend voor de brunette, omdat ze bang was dat er niemand naar haar zou schrijven. Niets bleek minder waar, Steffi kreeg maar liefst 49 brieven op de mat. Het leverde haar zelfs de ware liefde op: Roel schreef haar en inmiddels zijn ze een stelletje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Steffi en Roel gaan samenwonen

"Vandaag exact een jaar geleden stond alles op z'n kop", schrijft Steffi op Instagram. "En we zijn de BzV-sneltrein ingestapt. Ongelooflijk wat je in een jaar allemaal kan beleven." Onder de afbeelding krijgt de boerin alleen maar positieve reacties van haar volgers, die ook maar al te blij is dat ze uiteindelijk heeft gekozen voor haar grote liefde Roel. Hieronder vind je het filmpje waarin te zien is hoe Steffi de liefdesbrieven ontvangt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!