Beeld © Instagram @cheyciani

OMG: Love Island's Chey zat in deze populaire videoclip

07 juni 2019 16:13

Love Island-Chey heeft niet stilgezeten. Zo was ze al te zien in het zesde seizoen van Holland's Next Top Model, maar ze schitterde ook in een populaire videoclip.

Voordat ze aan Love Island meedeed, was Chey al een bekend gezicht. De babe maakte haar televisiedebuut in het zesde seizoen van Holland's Next Top Model, waarin ze het moest opnemen tegen Daelorian, Bo en Soraya. Daarna ging ze als een speer en scoorde ze klus na klus. Zo speelde Chey in de muziekvideo voor de Spaanstalige hit Se Nos Fue El Amor van Pusho en De La Ghetto.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Chey was te zien in HNTM

Inmiddels heeft de clip al bijna elf miljoen views. Ook in Nederland heeft het model een videoclip-klus binnen weten te slepen. Chey speelde namelijk ook in de videoclip van Mick en Bowy Harren voor het nummer Was jij maar hier bij mij. De krullenbol heeft behoorlijk wat succes, maar helaas niet in de liefde. Misschien dat Chey de ware vindt op Love Island. Het programma is elke dag om 20:30 uur op RTL 5 te zien en dagelijks terug te kijken is bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!