Beeld © Instagram @frank3fm

Ja ik wil! Frank van der Lende verloofd

7 juni 2019 20:04

Frank van der Lende kan beginnen met het plannen van een bruiloft. De 3FM-dj heeft namelijk zojuist zijn vriendin ten huwelijk gevraagd, dat onthult 'ie op Instagram.

"We gaan trouwen!"

Frank weet het zeker: hij heeft de liefde van zijn leven gevonden en vond het daarom hoogste tijd om op zijn knieën te gaan. En gelukkig voor Frank, zei ze volmondig 'ja'! "We gaan trouwen!", plaatst hij dan ook dolblij na de big question.

De felicitaties onder het vrolijke kiekje blijven binnenstromen, zo ook van zangeres Maan. Die grijpt direct haar kans, en biedt zichzelf aan om te komen zingen op de trouwerij. "Mag ik zingen?", smeekt ze bij de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan wil Frank van der Lende in Pippi-pak

Het moge duidelijk zijn dat Frank zijn lief nooit meer los laat en stapelgek op haar is. "Ik vind het gezellig om ’s avonds naast elkaar te kruipen", vertelde hij eerder over haar in Viva. "Dat zijn mijn lievelingsmomentjes, het samen gaan slapen. Zij op mijn borst, terwijl we muziek luisteren of elkaar verhalen vertellen. En dan de volgende dag samen ontbijten en in onze badjassen ronddartelen. Is dat burgerlijk? Daar heb ik dan schijt aan", aldus Frank.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank van der Lende mist elke dag radio maken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!