Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi blikt terug op haar It Takes 2-avontuur

07 juni 2019 22:12

Het eerste contact tussen Bibi en Waylon werd een paar jaar geleden gelegd tijdens It Takes 2. Inmiddels zijn de twee alweer een paar jaar zielgelukkig samen, met als kers op de taart dochtertje Teddy. Tijd voor Bibi om op Instagram even stil te staan bij al het moois was het programma haar opgeleverd heeft.

"In 2017 mocht je die trofee inleveren voor iets wat je wel mooi vond"

Dat Bibi nog altijd gek is op haar rocker bewijst ze op Instagram, waar ze twee verschillende foto's plaats. Eén kiekje uit 2017 toen ze gewonnen had, de ander van een tijdje terug. "In 2017 mocht je die trofee inleveren voor iets wat je wel mooi vond", schrijft ze erbij. "De leverancier bleek achteraf ook best leuk. Vraag me af hoe dat dit jaar geregeld is eigenlijk?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief! Waylon en Bibi proosten op nieuw leven

Inmiddels is alweer het vierde seizoen van het zangprogramma bezig. YouTube-ster Bibi maakte in het tweede seizoen, dat toen nog bij RTL te zien was, haar opwachting. Ze werd gekoppeld aan coach Waylon, waar de eerste vlindertjes langzaam ontstonden. Maar de vonk sloeg pas écht over in de aanloop naar Waylon zijn concertreeks in Ahoy en sindsdien is het stel onafscheidelijk. Eind november werd hun gezinnetje compleet met de komst van dochtertje Teddy.

Miniatuurvoorbeeld

Lief:

Waylon zet circusact op met dochtertje Teddy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!