Beeld © Instagram @lilkleine

Verloofde Lil' Kleine bevallen van zoontje

09 juni 2019 21:33

Beschuit met muisjes voor Lil'Kleine! De rapper en zijn verloofde Jaimie Vaes zijn ouders geworden van hun eerste kindje. De rapper onthulde het babynieuws tijdens een optreden op het festival 7th Sunday in Veghel.

Afgelopen kerst maakte de rapper via Instagram bekend vader te worden van een zoontje. Zowel Jaimie, als Jorik hebben het nieuws van de geboorte nog niet bevestigd op hun social media. Ook het management van de rapper houdt zijn lippen nog stijf op elkaar.

Het stel kondigde onlangs nog aan hun trouwerij op Ibiza uit te stellen. Hun bruiloft, die in mei gepland stond, is vanwege Jaimies zwangerschap verplaatst naar volgend jaar. Ze zouden allebei optimaal willen genieten van de bruiloft. "Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil", aldus Kleine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine met Het Concert naar België

In Grazia vertelde de rapper eerder over wat voor vader hij hoopt te worden. "Ik word zijn beste vriend. Ik hoop dat hij me op een dag gaat bedanken voor het feit dat ik zijn vader ben", zei Kleine. "Dat-ie naar me toe komt en zegt: ‘Pik, ik wil je bedanken voor het feit dat ik in dit nest ben geboren en niet twintig jaar eerder of later, want ik had het me niet beter kunnen wensen’."

De rapper heeft ook advies gekregen van zijn vader die hij wil doorgeven aan zijn zoontje: "Geef liefde. Ik had vroeger niet veel om te geven, maar wel liefde. Als Pietje het in jouw klas minder heeft dan jij, zorg dan wel dat hij zich geliefd voelt. Zo word je uiteindelijk een mooi mens: als je begrijpt wat liefde is. Want uiteindelijk draait het daar allemaal om."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine gaat aan de slag voor Talpa

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!