Beeld © Instagram @nikkii.ro

EOTB-Nikki: 'Ronnie Flex toch niet vader van mijn kind'

11 juni 2019 11:51

Hoewel Nikki Ros eind april nog zelf liet weten dat Ronnie Flex de vader van haar zoontje zou zijn, trekt ze haar woorden nu terug. "Xerxes Naseri is de vader van mijn ongeboren kindje en helaas wilt hij niks met mij of de kleine te maken hebben", meldt ze op Instagram.

"Ik probeer me te focussen op mijn kind en wil dit graag achter mij laten"

Nikki vertelde eind april aan het programma 6 Inside dat het even schrikken was, "maar nu ben ik heel blij." Over haar vermeende relatie vertelde ze het volgende: "We zagen en spraken elkaar veel." Destijds wilde ze al niet live in de uitzending komen, maar "het is wel zo", bevestigde de Ex On The Beach-deelneemster. Ronnie Flex reageerde toen al dat het "grote onzin" en volledig "uit de lucht" kwam vallen en nu neemt ook Nikki haar woorden terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex reageert fel op vaderschap roddels

"De media heeft hun versie van mijn verhaal, waar zij om gevraagd hebben, geknipt en geplakt in een gefabriceerde versie gedaan", vertelt Nikki. "En nu wil ik voor de duidelijkheid en de laatste keer de daadwerkelijke waarheid toelichten en hierna doe ik geen uitspraken. Ik probeer me te focussen op mijn kind en wil dit graag achter mij laten. Xerxes Naseri is de vader van mijn ongeboren kindje en helaas wilt hij niks met mij of de kleine te maken hebben."

Volgens de EOTB-deelneemster is het niet mogelijk dat iemand anders de vader is van haar kindje. "Helaas ontkent hij dit in alle toonaarden via mediabronnen, maar er is onomstotelijk bewijs dat hij wel degelijk de vader is", verklaart Nikki. "Hier ga ik mij niet meer verder over uitlaten. Het belangrijkste is dat ik en de kleine gezond zijn en we het ook zonder hem kunnen redden. Ik ga verder niet in op verhalen en tamtam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex ontkent EOTB-Nikki zwanger te hebben gemaakt

Het lijkt erop dat Nikki wijst naar zanger en oud-The Voice-deelnemer Xerxes als de vader, al volgt ze hem niet op Instagram. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!