Beeld © ANP

YouTuber Enzo Knol koopt peperdure Lamborghini

11 juni 2019 13:34

Het gaat Enzo Knol voor de wind. Naast dat hij één van de succesvolste vloggers is van de Lage Landen, is hij nu ook de trotse eigenaar van een Lamborghini. De nieuwwaarde van het bakbeest is maar liefst 332.878 euro.

"De Jeep is verleden tijd"

Enzo Knol heeft zichzelf een Lamborghini cadeau gedaan. De vlogger heeft zichzelf getrakteerd voor zijn 26e verjaardag, meldt hij op Instagram. "De Jeep is verleden tijd. Welcome Lamborghini Urus", zet hij bij een foto van hemzelf en zijn nieuwe wagen. "Hoe dit is gebeurd kunnen jullie zien in de vlog!" Het is niet helemaal een nieuwe auto, maar met slechts 455 kilometer op de teller komt dat wel in de buurt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stapje terug heeft Enzo Knol goed gedaan

In zijn verjaardagsvlog legt Enzo uit dat hij eigenlijk een jaar moest wachten op zijn auto, omdat 'ie niet leverbaar was. Met die reden koos hij om een Jeep te nemen die qua technische specificaties erg leek op de Lamborghini Urus. Uiteindelijk kreeg hij een app'je van de autodealer dat hij zijn oude auto in kon ruilen voor zijn droomwagen. "Die is echt heel ziek", zegt Enzo bij de onthulling van zijn nieuwe voertuig. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

YouTuber Enzo Knol slachtoffer van inbraak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!