Beeld © KRO-NCRV

BzV-Gijsbert en Femke zetten punt achter huwelijk

11 juni 2019 16:25

Tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw in 2010 sloeg de vonk over tussen boer Gijsbert en Femke Wiersma. Het leek een sprookje, maar nu gaan de twee toch echt uit elkaar.

"Gijs en ik zijn inmiddels bijna een half jaar uit elkaar, oud nieuws dus"

Boer Gijsbert en Femke woonden in Abcoude, maar inmiddels is de Friezin teruggekeerd naar de noordelijke provincie. Dit maakt zij bekend via haar Facebook-pagina. "Gijs en ik zijn inmiddels bijna een half jaar uit elkaar, oud nieuws dus", verklaart ze. Hiermee refereert ze naar een incident van afgelopen weekend, waarbij iemand haar had overhoord over de breuk en dreigde het verhaal aan de pers te vertellen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Steffi heeft een veelbewogen jaar achter de rug

"Uit elkaar gaan doe je niet zomaar, zeker niet wanneer er kinderen in het spel zijn", gaat Femke verder. Samen met Gijs heeft ze drie kindjes, namelijk Marije, Siem en Hannah Foska. "Maar voor ons bleek toch dat we de wederzijdse verwachting, ondanks de beste intenties aan beide zijden, absoluut niet waar konden maken. We zijn nog gewoon met elkaar in gesprek en willen vooral het beste (voor zover mogelijk in deze situatie) voor de kinderen." De Friezin had ook al een zoontje uit een vorige relatie. 

"Een scheiding is iets wat überhaupt diep ingrijpt op je persoonlijke leven, daarom hebben we het eerst voor ons gehouden", laat het voormalige koppel weten via de site van Boer zoekt Vrouw. "Nu het rond gaat zingen en mensen via via dingen te horen krijgen, doen we dit toch liever op deze manier." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Marnix en Steffi verwachten eerste 'liefdesbaby'

Gijsbert en Femke trouwden in 2016 met elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Boer Marnix is dankzij nieuwe liefde een enorme romanticus

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!