Beeld © Getty Images

Doek valt voor eerste seizoen New Amsterdam

11 juni 2019 18:24

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaseries New Amsterdam met acteur Ryan Eggold als Dr. Max Goodwin in de hoofdrol. Maar niet getreurd, er is al een herhaalrecept uitgeschreven voor een tweede seizoen!

“Wij feliciteren David Schulner, Peter Horton en de geweldige cast en crew die het verhaal echt tot leven hebben gewekt"

We geven het je op een doktersbriefje: een mooie man met een nog mooiere missie in het ziekenhuis van New Amsterdam in de Big Apple. De hitsensatie ging afgelopen oktober al van start bij de Amerikaanse zender NBC en was meteen een razend succes. Het was zelfs zó geliefd dat de van oorsprong negendelige reeks al snel werd opgeschroefd naar twintig afleveringen. Een tweede seizoen kon dan ook niet uitblijven.

"We vinden het geweldig om te zien hoe de kijker de serie, Dr. Max Goodwin, alle karakters en wat de medische serie zo aantrekkelijk maakt heeft omarmd“, aldus Lisa Katz en Tracey Pakosta van NBC Entertainment. “Wij feliciteren David Schulner, Peter Horton en de geweldige cast en crew die het verhaal echt tot leven hebben gewekt.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island groot succes bij Videoland

New Amsterdam is een serie over het oudste ziekenhuis van Amerika en tevens het enige ziekenhuis waar iedereen terecht kan. Hier doet Dr. Max Goodwin zijn intrede als nieuwe medisch directeur. Zijn onconventionele methodes zorgen voor de nodige onrust binnen het team. Bij Dr Goodwin gaat het niet om geld verdienen, maar om mensen en zorg.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Eindelijk: Seizoen vijf van Black Mirror op Netflix

Het tweede seizoen zal dit najaar van start gaan bij NBC. Wanneer het te zien zal zijn op de Nederlandse televisie is nog niet bekend.

De laatste aflevering is vanavond om 21:25 te zien bij NET 5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!