Beeld © YouTube-kanaal Bibi Breijman

Bibi Breijman deelt vakantiebeelden met Waylon en Teddy

12 juni 2019 14:24

Het is de eerste vakantie voor het jonge gezinnetje, maar ook de eerste keer dat Waylon en Bibi samen een tripje maken. De eerste bestemming is een knalgele villa in Portugal, vlakbij Albufeira.

"Echt het allermooiste cadeau ever"

In Bibi's nieuwe vlog wordt duidelijk dat alles in het teken staat van haar kleine spruit Teddy. De hele vakantie wordt aangepast aan haar, wat betekent dat overal kleedjes liggen en de ouders al hun aandacht moeten geven. "Moet je opletten, als ik nu wegloop, gaat ze janken", vertelt Bibi. "Ze heeft nu door dat als ik wegloop, ik niet meer in dienst sta van haar." En ja hoor, Teddy begint te huilen. "Dat vind ik dan weer zielig en dan ga ik ernaartoe. Oh, mama verpest haar kind", grapt de vlogster. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi blikt terug op haar It Takes 2-avontuur

Vervolgens gaat Bibi samen met haar kleine meid verder met haar rondleiding van het huis. "Teddy begint nu een beetje met kruipen, dus ze gaat nu de hele tijd op handen en voeten zitten. En dan lijkt het net alsof ze aan het twerken is", dolt de brunette. "Zal wel weer niet verantwoord zijn om te zeggen over je baby van vijf maanden, maar het is wel zo." Diezelfde dag is het dan zover, Teddy kan kruipen. "Oh jee, is de rust voorbij", reageert Waylon. "Nu kan mama de hele dag achter je aan kruipen", zegt Bibi tegen de kleine. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief! Waylon en Bibi proosten op nieuw leven

Het gezin gaat op de laatste dag van hun vakantie ook nog even naar het strand. "Jij bent nog nooit in de zee geweest, hè?", vraagt Bibi aan de enorm enthousiaste Teddy. Maar de blijdschap is van korte duur. Wanneer Waylon zijn dochtertje met de voetjes in het water laat, is de pret snel gedrukt en begint de kleine spruit te huilen. Het bleek toch iets té koud te zijn voor Teddy, maar papa Waylon schiet snel te hulp en wrijft haar kleine voetjes weer droog. "Snel lekker warm maken." 

Later onthult Bibi dat ze haar eerste moederdagcadeau heeft ontvangen. Het gaat om een ring met een amethist en diamantjes eromheen. "Echt het allermooiste cadeau ever", meent de vlogster. "Dit heb ik allemaal te danken aan Ted, want door haar ben ik nu moeder." Helaas eindigt de vakantie daarna voor het gezin, al waren ze wel weer blij om thuis te komen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi deelt schattig moment: baby Teddy kan al staan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!