Beeld © Getty Images

Amanda Bynes aangeklaagd door kliniek

12 juni 2019 14:50

Amanda Bynes lijkt haar leven dan misschien weer op de rit te hebben, volledig uit de problemen is de actrice nog niet. De kliniek waar Amanda in februari verbleef om aan haar mentale problemen te werken, heeft haar voor de rechter gesleept omdat ze haar behandeling nog niet heeft betaald. Dat meldt de New York Post op basis van juridische documenten.

De 33-jarige actrice zat twee dagen in de kliniek in Los Angeles, maar een betaling voor haar verblijf bleef volgens de instelling uit. Amanda zou nog bijna 5000 dollar moeten betalen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Amanda Bynes na terugval weer in kliniek opgenomen'

Waarom de actrice, die al jaren worstelt met psychische problemen, zich eerder dit jaar liet opnemen is niet bekend. Naar verluidt had Amanda last van ernstige stress. Inmiddels zou het weer stukken beter met haar gaan. Zo probeert ze een modecarrière van de grond te krijgen en ze zou ook weer willen acteren.

De actrice werd jaren geleden gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis en verbleef in meerdere klinieken. De laatste jaren leek het echter weer goed te gaan met Amanda. Nadat ze in 2014 was behandeld in een afkickkliniek volgde ze een mode-opleiding.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes heeft spijt van vreemde tweets

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!