Beeld © Instagram @frenkiedejong

Ophef om nieuwe kledinglijn vriendin Frenkie de Jong

12 juni 2019 16:07

Mikky Kiemeney, het vriendinnetje van Frenkie de Jong, kondigde onlangs al aan een eigen kledinglijn te gaan lanceren. Nu is het eindelijk zover voor de blondine, maar fans valt het op dat haar logo enorm veel lijkt op dat van een ander bedrijf.

"Trots op Mikky"

Op Instagram lanceert Mikky Kiemeney de bedrijfspagina van haar nieuwe kledinglijn, Mikky Ki. Hierbij kondigt de voetbalvriendin aan dat het merk bijna gelanceerd wordt. Ook haar vriendje, Frenkie de Jong, steunt haar en deelt op zijn Instagram Stories een link naar haar site. "Trots op Mikky", schrijft hij bij de foto, gevolgd door een hartje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Frenkie de Jong deelt alles over relatie

Maar het logo van het merk lijkt volgens fans enorm op dat van nachtclub en restaurant Hakkasan. Beide logos lijken om een combinatie te gaan van twee K's. 

Hakkasan is een internationaal bedrijf en heeft vestigingen in New York, Londen, Las Vegas, Dubai, Shanghai en meerdere andere steden. Bovendien verandert het in sommige restaurants in een nachtclub, waar beroemdheden als Kim Kardashian al eerder evenementen hebben gehost.

Waar de inspiratie voor Mikkys logo vandaan komt is onbekend, maar het moge duidelijk zijn dat het enorm lijkt op dat van het Chinese restaurant- en nachtclubbedrijf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Frenkie de Jong bleef stiekem tussen Ajax-spelers slapen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!