Patricia Paay overvallen door paparazzi in zorghotel

13 juni 2019 15:53

Tijdens haar verblijf in het zorghotel kan Patricia Paay alsnog geen rust krijgen om te herstellen. De diva werd namelijk overvallen door de aanwezigheid van paparazzi van het weekblad Story.

"Dit is toch niet meer normaal?"

Al eerder vandaag kwam het nieuws naar buiten dat Patricia's tijd in het zorghotel werd gestoord, maar niet door wie. Bij navraag gaf de glamourvrouw aan wat er precies is gebeurd. "Wat er niet bij staat is dat het Edwin Smulders met een journalist van de Story was", legt ze uit aan RTL Boulevard. "Ze kwamen met een leugen het hotel binnen. Dit is toch niet meer normaal? En ze zeiden dat ik hen verwachtte. Ik heb hier geen woorden voor." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay belt af voor belprogramma van BNNVARA

La Paay verblijft in een zorghotel in Breda na een val van de trap. Hoewel ze niet in levensgevaar is, moet Patricia wel lang revalideren. De onverwachte bezoekers waren ongewenst, vertelt ze aan de site Bekende Buren. "Ze zijn vanmorgen in mijn kamer ingebroken, terwijl ik lag te slapen", legt ze uit. "Ik hoorde plotseling gerommel aan mijn deur, maar ze gaven geen antwoord en stonden ineens in mijn kamer. Ik gilde 'ga weg, ga weg. Hoe durf je'. Schandalig en schofterig gewoon. Gewoon met een leugen binnengekomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Patricia Paay opgetrommeld als getuige kluisjesroof’

"Niet normaal, wat is dit voor een mentaliteit", vertelt ze. "Het eind is zoek. Natuurlijk heb ik ook mijn beklag gedaan bij de directie van het hotel. Mijn man Robbert is heel kwaad. Hij kan niet geloven dat iemand hiertoe in staat is." Nu ze haar korte zegje gedaan heeft, is het genoeg voor Patricia. "Ik wil dit allemaal niet, ik wil in rust beter worden. En aan mijn herstel werken", vertelt ze aan RTL Boulevard. Op de vraag of ze aangifte gaat doen, reageert ze: "Zo geen energie voor. Nee." 

Inmiddels heeft Edwin Smulders zelf ook gereageerd. ''We hebben ons netjes gemeld bij de balie dat we voor Patricia komen, met een bos bloemen en kregen toen de sleutel. Toen zijn we naar haar kamer gegaan en netjes aan de deur geklopt, waar ze zei 'Kom maar binnen'." Volgens Edwin gaf La Paay aan dat ze niet op de foto wilde en daarom zijn ze vertrokken. "Ze wilde niks en toen zijn we weg gegaan.''

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Patricia Paay over val: 'Ik hoorde mijn botten breken'

''We kregen gewoon de sleutel mee, we hebben drie keer op de deur geklopt en konden binnen komen", gaat Edwin verder. "Ze zei dat ze niet op de foto wilde voor een interview. We hebben de bloemen achter gelaten. Mijn collega Matthijs Albers heeft zich netjes gemeld. We vinden het ook raar dat ze zomaar een kaart mee geven. We hebben ons netjes gemeld en ze zei meteen bij binnenkomst dat ze het niet wilde en zijn weggegaan. Ik heb geen foto gemaakt."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!