Beeld © Ben Zander/Raw Productions

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

13 juni 2019 16:04

Het is bijna zover: Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS gaat 27 juni van start. En nu de koppeltjes bekend zijn, is het tijd om kennis te maken met de verleiders.

De dames zullen moeten wijken voor de charmes van de verleiders. En zo te zien gaan Pommeline, Channah, Yasmin en Shirley het moeilijk krijgen. 

1. Jonah

De 22-jarige Jonah is een hotel & horecamedewerker uit Noordwijk. Hij zal zijn kansen rustig afwachten en de vrouwen niet bespringen, maar wees gewaarschuwd voor deze zogenaamde good guy. 

2. Fabricio (bijnaam BB)

BB (23) werkt als personal trainer in Hilversum. Als stripper in Dubai heeft hij verleidelijke moves geleerd, waarmee hij de vrouwen het hoofd op hol kan brengen.

3. Mitch

Mitch (28) heeft door de jaren heen een flinke reputatie opgebouwd als het om Temptation gaat, dit heeft hem de bijnaam Sensation opgeleverd.

4. Svenno 

Fabrieksmedewerker Svenno (30) is een echte ladiesman. Hij komt heel lief en schattig over, maar schijn bedriegt, hij is een wolf in schaapskleren.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Deelnemers Temptation VIPS bekend

5. Daan

Daan (32) is zelfstandig ondernemer en model. Ondanks zijn stoere uiterlijk met al zijn tatoeages, heeft hij juist ook een hele lieve kant, waarmee hij alle vrouwenharten doet smelten.

6. Joris

Met zijn uitstraling en looks weet Joris (33) altijd en overal de aandacht op zich te vestigen. Vrouwen vallen voor hem, omdat hij een sterk karakter heeft en heel gezellig is. Met hem is het altijd een feestje.

7. Guido 

Guido (25) is profiler uit Purmerend. Met zijn stoere looks zorgt hij geheid voor spektakel. Geen vrouw kan hem en zijn charmes weerstaan.

8. Max

Max (30) werkt in het dagelijks leven als vertegenwoordiger. Producten verkopen is volgens hem ook verleiden, deze techniek zal hij dus zeker inzetten.

9. Tim 

Tim (30) heeft het uiterlijk van een blonde Viking én hij rijdt ook nog eens motor. Het verleiden zit in zijn bloed. Hij is geen doorsnee type en dat maakt vrouwen juist nieuwsgierig.

10. Rico

Rico (30) was de Mooiste man van Nederland 2016 en komt nooit aandacht te kort. Hij is het totaalplaatje, zegt hij zelf. Hij heeft de looks, de brains en is een echte gentleman waardoor hij altijd krijgt wat hij wil.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Zien: De verleidsters van Temptation Island VIPS

11. Roy

Roy (29) heeft de looks, de charme en de babbel om een vrouw te kunnen verleiden. Daarnaast verovert hij de harten van iedere vrouw door zijn rap- en zangkwaliteiten.

12. Niels

Ondernemer Niels (28) werkt hard aan zijn carrière als fotomodel. Hij traint vijf á zes keer in de week om in shape te blijven. Met een borrel op is hij al snel grenzeloos.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Schokkende eerste beelden van Temptation VIPS

13. Marlon

Marlon (23) is personal trainer en heeft in het verleden in het leger gezeten. De rol van verleider is hem op het lijf geschreven. Hij kijkt eerst de kat uit de boom en wanneer hij doorheeft hoe iemand in elkaar steekt, slaat hij toe.

14. Stuwey

Stuwey (29) is op zijn best als hij gewoon zichzelf is. Met zijn schorre stem en flirterige ogen weet hij elke vrouw te versieren. Hij wordt makkelijk verliefd en gaat dan honderd procent voor de liefde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!