Beeld © Ben Zander/Raw Productions

Zien: De verleidsters van Temptation Island VIPS

13 juni 2019 16:33

Temptation Island VIPS begint pas op 27 juni, dus je moet nog even wachten. Maar om alvast een beetje warm te worden, zijn hier de dames die de hoofden van de BN'er-mannen op hol moeten doen slaan.

Het wordt een pittige, hete periode voor Thomas, Fabrizio, Quentin en Damian. De dames lijken er helemaal klaar voor te zijn. 

1. Djamiah 

De sensuele, half Spaanse Djamiah (24) is naast restaurantmanager ook danseres in een club. Ze weet als geen ander hoe zij haar lichaam in de strijd moet gooien om een man het hoofd op hol te brengen. 

2. Daniëlle

Daniëlle (28) is een slimme vrijgezel en komt absoluut geen aandacht te kort. Ze gaat rechtstreeks op haar doel af en verwacht in Temptation Island niet op de achtergrond te verdwijnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-Mezdi gaat voor nieuwe look

3. Julia

Julia (21) is stoer, zelfverzekerd en heeft voor haar werk bij de Marine een paar jaar op Curaçao gewoond. Daar heeft ze flink wat militairen het hoofd op hol gebracht.

4. Cheyenne 

De Zeeuwse Cheyenne (22) valt op getinte mannen met tattoos, maar moeten niet te gespierd zijn. Ze is voor niets of niemand bang, is gek op sensatie en gaat geen verleiding uit de weg.

5. Mira

Model Mira (20) sierde op 18-jarige leeftijd de cover van het bekende mannenblad Playboy. Als Playmate kan ze elke man rond haar vinger winden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit: 'Temptation Island is het enige waarvoor ik thuisblijf'

6. Lisa

Lisa (22) is zeker geen standaard meisje. Ze heeft een spontane, energieke en losse levensstijl. Daarmee weet ze iedere man te verleiden.

7. Shané

De knappe en ietwat verlegen Shané (19) lijkt op het eerste gezicht lief en onschuldig, maar schijn bedriegt. Ze is een meisje van stille wateren en diepe gronden. 

8. Diana

Danseres Diana (20) is alweer twee jaar vrijgezel, maar heeft hier zeker geen problemen mee. Ze gaat de villa niet in om echte liefde te vinden, maar kickt erop om iemand te versieren zonder dat er gevoelens in het spel zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Demi neergezet als nummer 77 in Temptation Island

9. Angi

De Poolse Angi (22) woont al tien jaar in Nederland, maar houdt zich nog wel aan wat Poolse tradities. Zo wil ze altijd goed verzorgd zijn en wil zeeen man echt ‘pleasen’.

10. Lie

Model en influencer Lie (24) is de ex van Fabrizio. Hij zal sterk in zijn schoenen moeten staan om weerstand te bieden aan de verleidingen van haar spannende tatoeages op haar prachtige lichaam. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mannen die Temptation Island-Laura van fiets duwden opgepakt

11. Brenda

De 25-jarige Brenda lijkt misschien onschuldig, maar dat is ze zeker niet. Met een drankje op lijken al haar grenzen te vervagen, waardoor iedere man een prooi voor haar wordt.

12. Michelle

Michelle (25) is geen vreemde in het verleiden van mannen. Het spel der verleiding gaat haar dan ook goed af. Deze Gooische schone gaat heel ver en kent geen enkele gêne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-Sidney door het lint na kampvuur

13. Kaylee

Schoonheidsspecialiste en model Kaylee (22) moet de mannen van zich af slaan, met haar wulpse uitstraling. Ze geeft zich helemaal over aan het spel en is een echte hartenbreekster.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!