Edwin Smulders: 'Netjes gemeld bij zorghotel van Paay'

13 juni 2019 19:26

Fotograaf Edwin Smulders vindt het niet raar dat hij samen met een journalist van Story onverwachts langs is gegaan bij Patricia Paay in het zorghotel. "We hebben ons netjes gemeld en kregen gewoon de kaart om door te lopen", reageert de fotograaf in RTL Boulevard.

Patricia, die revalideert na een val van de trap vorige maand, liet donderdag weten woedend te zijn dat de mannen zomaar bij haar kamer verschenen. "Ik heb gegild en ze uitgescholden. Dat is toch niet normaal? Hoe durven ze? Ik ben echt heel kwaad", zei ze eerder.

"We hebben ons netjes gemeld en kregen gewoon de kaart om door te lopen"

Edwin bevestigt dat ze inderdaad op verzoek van de zangeres weer zijn vertrokken. "We hebben de bloemen achtergelaten en we zijn weggegaan." Wel vindt de fotograaf het vreemd dat het zorghotel een kaart weggeeft als dit eigenlijk niet mag. De instelling laat aan RTL Boulevard weten dat gasten altijd op de hoogte van bezoek worden gebracht, maar over deze kwestie niets te kunnen zeggen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Patricia Paay overvallen door paparazzi

Hoewel Patricia niet gediend is van het ongevraagde bezoek, zei ze niet van plan te zijn stappen te ondernemen. De zangeres "wil gewoon met rust gelaten worden".

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patricia Paay: 'Ik heb genoeg geleden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!