Beeld © Getty Images

Het liefdesleven van de Riverdale-sterren

16 juni 2019 13:29

Terwijl je elke kus, break-up en dramatische momenten van Bughead, Varchie en Choni kunt volgen, houden de Riverdale-sterren hun privéleven buiten de schijnwerpers. Sommigen zijn aan het daten, terwijl anderen serieuze relaties hebben met mensen van wie je nooit hebt gehoord!

Cole Sprouse en Lili Reinhart

Jughead en Betty zijn een fantastisch koppel in de serie, maar ook in real life daten de twee. Het gerucht gaat dat ze al meer dan twee jaar samen zijn. Hun relatie kwam echter pas echt in de publiciteit toen Lili het vorig jaar op Cole's verjaardag bevestigde toen ze op Instagram schreef: 'Fijne verjaardag, liefje.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! De trailer van de Riverdale spin-off is hier

Camila Mendes en Charles Melton

Natuurlijk zijn Cole en Lili niet de enige Riverdale-sterren die liefde vinden in de show. Kort nadat Camila vorig jaar het contact met haar vriend Victor Houston had verbroken, gingen er geruchten dat ze met haar co-ster, Charles Melton, datete. Camila bevestigde de relatie in oktober toen ze een foto van hen beiden op social media plaatste met het bijschrift 'de mijne'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Riverdale neemt afscheid personage Luke Perry in seizoen vier

Ashleigh Murray

Ashleigh is technisch gezien misschien geen Riverdale-ster meer sinds Josie Riverdale verliet om naar New York te gaan. Maar, fans waren in shock toen Ashleigh niet één, niet twee, maar drie foto's plaatste op Instagram met een mysterieuze man die er onlangs voor zorgde dat velen dachten dat de actrice in het geheim getrouwd was in Ierland. Dat was niet zo. De twee waren op een bruiloft van vrienden. Wie is deze man?!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG: Dit Riverdale-personage verlaat voorgoed de serie

Madelaine Petsch

Madelaine heeft momenteel een relatie met zanger Travis Mills, die The Request Show van Apple Music organiseert. De twee ontmoetten elkaar nadat Travis in januari 2017 Madelaine op Facebook een bericht stuurde en haar feliciteerde met het eerste seizoen van Riverdale. Travis had eigenlijk auditie gedaan voor de rol van Jughead, maar kreeg die uiteindelijk niet. De twee gingen samen een film kijken en de rest is geschiedenis!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans reageren verslagen op laatste Riverdale met Luke Perry

Vanessa Morgan

Helaas zijn Madelaine en Vanessa niet in real life een koppel. In plaats daarvan heeft Vanessa een relatie met Michael Kopech. De twee begonnen te daten nadat Michael zijn eerdere relatie uit ging. Het is onduidelijk wanneer Vanessa en Michael precies met elkaar begonnen te daten, maar ze werden Instagram-official op 4 juli 2018.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste Riverdale-aflevering met Luke Perry verschijnt deze week

Jordan Connor

Jordan, die Sweetpea speelt in Riverdale, liet harten smelten toen hij vorig jaar voor zijn jeugdvriendin, Jinjara Mitchell, op de knieën ging. De acteur plaatste foto's van het romantische moment op Instagram en het zag er absoluut magisch uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Riverdale-KJ Apa speelt zanger in nieuwe film

Casey Cott

Als Casey Cott een relatie heeft, houdt hij het erg privé. De acteur lijkt volgens zijn sociale media single te zijn.

KJ Apa

En dan hebben we natuurlijk nog de ongelooflijk knappe Archie, KJ Apa. Ondanks dat hij een totale hartenbreker is, lijkt het erop dat KJ Apa heel erg single is. Maar voor hoelang nog?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Riverdale-acteur Cole Sprouse is nu ook zanger

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!