Beeld © ANP

Twan Huys wenst Art Rooijakkers succes met nieuwe show

14 juni 2019 15:44

Art Rooijakkers begint maandag met zijn nieuwe late night talkshow Zomer met Art. Tien weken lang zal de presentator vanuit Artis om half elf 's avonds gasten ontvangen in zijn zomerse talkshow.

"Hij wenst mij veel succes"

Art Rooijakkers volgt hiermee tijdelijk het tijdslot 'late night' op waar Twan Huys op RTL 4 te zien was. Twan was een halfjaar te zien en moest door tegenvallende kijkcijfers stoppen met de talkshow. Humberto Tan begon ooit met RTL Late Night. In voorbereiding heeft Art zelf met zijn voorgangers gebeld. "Ik heb hem gebeld dat dit eraan zit te komen, ook met Humberto", laat de presentator weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers openhartig over moeilijke periode in zijn leven

"Humerto is dit slot ooit begonnen, hij heeft dit ontgonnen. Hij wenst mij veel succes", vertelt Art openhartig aan RTL Boulevard. Elke week heeft Rooijakkers een andere co-host aan zijn zijde, onder wie Merel Westrik, Ellie Lust en Gert Verhulst. Na Zomer Met Art start Beau van Erven Dorens op maandag 2 september met de nieuwe late talkshow. Zomer Met Art is vanaf aanstaande maandag te zien op RTL4 om 22:30 uur.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!