Beeld © Instagram @rossanakluivert @deechteartrooijakkers @ferrisomogyi

Bekend Nederland zet hun vader in het zonnetje

16 juni 2019 13:12

Tout bekend Nederland duikt vandaag voor Vaderdag de archieven in voor een kiekje met hun pa, of deelt trots hun gekregen creaties op Instagram. Wij hebben de leukste posts voor je op een rijtje gezet.

Geen gekleide asbak voor Jochem Myjer! De cabaretier ontving vanochtend voor Vaderdag een heus 'Papa erger je niet'-spel.

Ook Leontine Borsato laat de bijzondere dag niet zomaar aan zich voor bij gaan. "Leo Ruiters voor altijd in mijn hart", schrijft ze bij een kiekje uit de oude doos.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trotse Leontine Borsato steunt manlief Marco

Fotograaf Edwin Smulders gaat voor een prachtige zwart-wit foto met drie generaties naast elkaar. "Still going strong", schrijft hij trots.

Taeke Taekema viert Vaderdag met een mierzoet kiekje van zijn zoontje en vader. Wat een lief ventje!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny Froger werd keihard afgestraft door Taeke Taekema

Ook zanger Jan Smit is goed verwend door zijn kids. Hij heeft en oorkonde, een tekening van het stadion van FC Volendam, brillendoosje, pennenhouder, geurblokje én een prachtige tekening in ontvangst mogen nemen. Wat een rijkdom. 

Ook Frans Bauer wordt vandaag niet overgeslagen en heeft een lief berichtje gekregen met daarop: "Er zijn wel 100.000.000 vader en daar zitten hele leuke bij. Maar er is niet een vader die zo leuk is als ie van mij!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spannende dag voor Frans Bauer

Ook Chantal Janzen zet haar vader vandaag in het zonnetje. "De liefste papa, de liefste opa", plaats ze bij een plaatje van haar vader en zoontje Bobby.

Maar de blondine gebruikt de feestelijke dag ook om de liefde van haar leven te bedanken. "Trots op jou, op ons, hou van jou, van hen, en alles wat erbij hoort", schrijft ze dankbaar bij een foto van haar prachtige gezin.

Lieke van Lexmond plaats speciaal voor Vaderdag een heel betoog op haar Instagram over vaders. "Vaders.... ben zelf gezegend met de allerliefste, sterkste, meest geweldige die je je bedenken kunt. De sterkste fundering, de grootste rots, nog altijd in alles altijd bij me", zijn enkele van haar woorden.

Ze gebruikt het moment ook om de vader van haar eigen kinderen te bedanken. "Jij laat ze ‘door te doen’, zien hoe het zou kunnen. Met zoveel geduld, humor, kracht en zachtheid."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond pakt haar moment

Art Rooijakkers is speciaal voor de gelegenheid er samen met zijn gezin op uit getrokken. "Een olifant met een feestmuts op, mijn twee dochters en ik. Dit moet wel vaderdag zijn", schrijft hij bij een foto van zijn tweeling.  

Rik van de Westelaken gaat speciaal voor deze mooie dag even terug in de tijd, en deelt een foto waarop hij zelf nog een klein baby'tje is. "Allebei inmiddels ietsjes ouder... Dank je wel lieve pa."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rik van de Westelaken volgend jaar weer presentator WIDM

De dag van GTST-acteur Ferri Somogyi kan niet meer stuk! Hij viert vandaag voor het eerst Vaderdag als vader en dat vindt 'ie maar wat bijzonder.

Rossana Kluivert laat ook op Instagram weten hoe trots ze is op haar liefste. "The only thing better than having you as a husband, is our children having you as a dad", luidt de spreuk bij een foto van een paar jaar geleden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert ziet hondje voor haar ogen overlijden

Grappenmaker Najib Amahali voelt zich vandaag "gezegend" en bedankt zijn lieve mannetjes op social media voor en heerlijk ontbijtje.

Sven Kramer heeft de liefde voor schaatsen niet voor een vreemde! Zo showt de topsporter aan de hand van een schattige foto van vroeger, waar hij samen met zijn vader op het ijs staat.

View this post on Instagram

Where it all started #happyfathersday

A post shared by Sven Kramer (@svenkramer) on

Ook Freek Vonk heeft even een 'throwback' momentje.

Zangeres Do daarentegen kiest ervoor haar man in het zonnetje te zetten. "Wat ben ik blij dat jij de papa van onze kindjes bent!", plaats ze nog altijd verliefd bij een aantal kiekjes van haar liefste.

Ook Nick Schilder wordt vandaag goed in de watten gelegd!

View this post on Instagram

💙 #fathersday

A post shared by Nick Schilder (@nickschilder) on

En Danny Froger, die zelf op het punt staat vader te worden, wil nog iets tegen zijn 'ouwe' zeggen. "Hey pa, fijne vaderdag!"

View this post on Instagram

Hey pa, fijne vaderdag!! ❤️

A post shared by Danny Froger (@dannyfroger) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny Froger blij dat hij niet meer de dikste thuis is

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!