Beeld © Getty Images

Is Sylvie Meis weer aan het daten?

16 juni 2019 14:34

Het liefdesleven van Sylvie Meis houdt de gemoederen nog altijd bezig. Fans zijn er inmiddels zeker van: Sylvie Meis is weer aan het daten met de Duitse zakenman Michael Hellge.

De twee, die in mei ook al aan elkaar gelinkt werden, bezochten dit weekend allebei de Bunte Beauty Days in Düsseldorf. Volgens het Duitse blad Touch speelt er al langere tijd wat tussen Sylvie en Michael en het tijdschrift kwam al eens naar buiten met een aantal foto's van de twee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis trekt alle aandacht tijdens bruiloft vriendin

Sylvie en Michael kennen elkaar al jaren door goede vriendin Lilly Becker. De ex-vrouw van Boris Becker reageerde dan ook als één van de eersten onder een foto van de twee. "Alsjeblieft, pas goed op haar", schreef ze bij een post van Michael.

Op Instagram zou Michael eerder ook "ze is de ware" hebben geschreven, waarop La Meis zou hebben gereageerd met een hartjes. Saillant detail: de berichtjes werden enkele uren later weer verwijderd, wat juist zorgde voor nog meer buzz.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis reageert op kritische fans

Eerder dit jaar leek Sylvie nog de prins op het witte paard te hebben gevonden in Bart Willemsen, maar die liefde is inmiddels over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!