Beeld © Instagram @channahkoerten

Zijn Temptation Island VIPS-Channah en Quentin uit elkaar?

16 juni 2019 15:06

Quentin en Channah zijn nu al één van de meest besproken koppels van Temptation Island VIPS ooit. Het stel moest de realityshow eerder verlaten vanwege hun aanstaande kindje, maar inmiddels lijkt Quentin de aanstaande mama te hebben ingeruild voor een verleidster uit het programma... En dat op Vaderdag nota bene!

"En ik lief thuis met een eerste vaderdag cadeautje. EXIT!"

Wat een bijzondere dag had moeten worden voor aanstaande ouders Channah en Quentin, is uitgemond in een totale nachtmerrie. Terwijl mommy to be Channah thuis wacht met een cadeautje voor Vaderdag, is Quentin de bloemetjes aan het buitenzetten met een andere dame. En niet zomaar eentje, maar het 24-jarige model Lie die dit jaar te zien is als één van de verleidsters in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS.

Op Instagram gaan inmiddels meerdere filmpjes rond waar de twee samen op te zien zijn. En het gaat verder dan onschuldig dansen. Zo kan aanstaande papa Quentin niet afblijven van de verleidster en ex van Fabrizio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien: De verleidsters van Temptation Island VIPS

Als Channah erachter komt waar haar vent mee bezig is, is ze in alle staten. Woedend keert ze naar Instagram om Lie vervolgens helemaal zwart te maken.

Volgens verleidster Lie heeft ze niets verkeerd gedaan en waren ze enkel aan het praten. “Hij zei wel dat jullie niet meer samen waren, maar no way dat ik wat met hem gedaan heb”, valt er te lezen in de gesprekken tussen Lie en Channah.

“Sorry als ik je gekwetst heb Channah. Is nooit mijn bedoeling geweest”, probeert Lie het gesprek nog te redden, maar Channah is er helemaal klaar mee. “Ik ben niet boos. Vind het gewoon jammer”, verwijt ze de verleidster. Ook wil ze nogmaals benadrukken dat ze nog altijd een stelletje is met de vader van haar kindje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Wat haar extra veel pijn doet, is dat de twee eerder nog goed contact hadden. Zo is ook te zien op de Instagram van Channah waar ze schrijft aan Lie: "Als ik ooit iets kan doen, of je wilt praten of huilen of juist iets leuk doen. Ben ik er voor je!! En versla die bitch inderdaad, want jij bent echt een te leuke meid.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Channah en Quentin onthullen geslacht van hun kindje

Maar hoewel ze beweert geen probleem te hebben met de 24-jarige Lie, komt haar vriendje er niet zo makkelijk vanaf. “En ik lief thuis met een eerste vaderdag cadeautje. EXIT!”, schrijft ze kwaad op social media. To be continued...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!