Beeld © YouTube-kanaal Anna Nooshin

Gaby Blaaser doet boekje open over plastische chirurgie

16 juni 2019 15:43

In de nieuwste video van Anna Nooshin praat Gaby Blaaser openhartig over plastische chirurgie. "Ik zou willen dat ik neppe tieten had!", reageert ze op alle geruchten over haar lichaam.

"Ik vind het op zich wel een compliment dat ik mijn hele lichaam zou hebben laten verbouwen, want alles is echt"

Met haar uitdagende poses, verleidelijke blikken en pikante outfits kan Gaby Blaaser rekenen op duizenden likes op Instagram. Maar niet iedereen is onder de indruk van de actrice. Zo krijgt ze regelmatig verwijtende reacties onder haar post dat ze van alles aan zichzelf verbouwd zou hebben. Iets waar Gaby zelf alleen maar om kan lachen, zo vertelt ze in de nieuwste video van Anna Nooshin.

"Ik vind het op zich wel een compliment dat ik mijn hele lichaam zou hebben laten verbouwen, want alles is echt." Toch sluit ze het absoluut niet uit en ziet zichzelf in de toekomst, nadat ze kindjes heeft, wel een borstvergroting doen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Gaby Blaaser heeft een speciale boodschap voor Luuk Ikink

Iets wat ze wel al regelmatig doet is fillers laten inspuiten, al zo'n drie jaar. En dat betaalt ze gewoon zelf. Toch praat ze er niet al te graag over, vanwege het taboe dat er nog altijd op heerst. Zelf heeft ze de frons op haar voorhoofd en haar lippen laten doen. Maar voor wie met een budget leeft heeft ze ook nog een tip: "Met lipliner kun je heel veel", aldus de blondine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

It's official: Gaby Blaaser datet Temptation-verleider

Ook haar relatie met Jamie van Temptation komt aan bod in de video. Veel mensen beschuldigen het stel ervan dat ze puur voor de fame samen waren. "Weet je wat het is", begint Gaby. "Ik kende Jamie al uit de stad (...) Toen het over was met mijn ex, toen was hij op het juiste moment daar. Maar het had niets te maken met fame." 

Ook reageert ze op de roddels dat ze samen zou zijn met de broer van Wesley Sneijder, Rodney Sneijder. Daar klopt volgens Gaby niets van. “Ik ben met niemand aan het daten", aldus Gaby.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley en Yolanthe weer samen gespot

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!