Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes showt haar nieuwe figuurtje

16 juni 2019 16:59

Als Roxeanne Hazes niet in de studio of aan het optreden is, dan is ze hard aan het werk in de sportschool. De dochter van Dré, zoals ze zichzelf noemt op Instagram, wil graag haar figuur van voor haar zwangerschap terug. En ze is al een heel eind!

"Wat ben je slank!"

Roxeanne was dit weekend één van de artiesten op SoccerRocker, een festival met 's middags een voetbaltoernooi en 's avonds een volwaardig muziekfestival waar veel te ontdekken valt. Gehuld in een korte jumpsuit vol glitters genoot ze met volle teugen op het podium. "Wat een gemoedelijk, leuke sfeer", schreef de zangeres na afloop moe, maar voldaan op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes vertelt over maken van muziek na zwangerschap

Een dag later is ze nog altijd aan het nagenieten en plaatst ze trots een aantal filmpjes van de dag ervoor op Instagram. Onder de post regent het complimenten over haar figuur. De oudste Hazes-telg is tegenwoordig weer in de sportschool te vinden en is inmiddels al meer dan tien kilo kwijt. En dat is goed te zien. "Wat zie er is goed uit! You go girl", schrijft iemand enthousiast. Een ander plaatst vol bewondering: "Wat ben je slank!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes: 'Ik schaamde me dood toen ik erachter kwam'

De dochter van André Hazes hoeft niet per se alle 30 kilo's kwijt te raken die ze door haar zwangerschap aankwam, "maar ik wil wel lekker gewoon mijn sokken aan kunnen doen, zonder dat het vermoeiend is", vertelde ze eerder aan RTL Boulevard.