Beeld © Getty Images

Oh no! Verdwijnt Pretty Little Liars van Netflix?

17 juni 2019 12:54

Grote schoonmaak bij Netflix! In Amerika dan. De streamingdienst heeft niet langer een licentie om alle zeven seizoenen van Pretty Little Liars uit te zenden. Moeten we ons in Nederland ook zorgen maken?

Slecht nieuws voor alle fans van het populaire Pretty Little Liars: alle zeven seizoenen van de dramaserie verdwijnen binnenkort van Netflix. Tenminste, in Amerika. Op 27 juli moeten de Amerikaanse abonnees van de streamingdienst afscheid nemen van hun favoriete Liars.

Op de Instagram van Netflix staat dat je nog zes weken hebt om de serie te kijken. Of zoals Liar Mona: "Je hebt slechts zes dagen en zestien uur nodig om alles in één keer te kijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pretty Little Liars: The Perfectionists niet naar Netflix

In Nederland blijft de serie voorlopig nog te zien, heeft Netflix RTL Boulevard verzekerd. De licenties van shows en programma's verschillen namelijk per land. Dus als iets in de Verenigde Staten van Netflix verdwijnt, hoeft dat niet meteen te betekenen dat het ook in Nederland verdwijnt. Goed nieuws dus!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Pretty Little Liars Janel Parrish getrouwd

Pretty Little Liars is een Amerikaans tienerdrama van Freeform, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard. PLL volgt de levens van vijf vriendinnen in het fictieve stadje Rosewood. Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Maar als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Eén jaar na haar mysterieuze verdwijning ontvangen de meiden uit het niets vreemde berichtjes van iemand die zichzelf 'A' noemt. 

'A' weet al hun geheimen en dreigt hun levens tot een ware hel te maken. Terwijl de Liars proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontrafelen ze steeds meer over Alisons mysterieuze verdwijning en zetten ze alles op alles om 'A' te ontmaskeren. Maar dat gaat niet zonder obstakels...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!