Beeld © Getty Images

Cara Delevingne doet boekje open over relatie met Ashley Benson

18 juni 2019 11:36

Er is geen twijfel meer over mogelijk: Cara Delevingne en Ashley Benson zijn écht een setje. Drie dagen geleden kondigde het model de relatie aan met een video waarin de twee elkaar innig zoenen. Nu legt ze uit waarom ze dit nu deed.

"Het is ook ons eerste jubileum, dus waarom niet?"

Cara werd op het TrevorLIVE Gala gevraagd naar de video die ze op haar Instagram plaatste. Aan E! News legde ze uit dat ze het nu heeft geplaatst om te vieren dat ze al een jaar samen is met Ashley. Ook speelden er andere factoren mee. "Ik weet niet of het komt doordat het Pride is, of omdat het precies 50 jaar geleden is dat de Stonewall-rellen in New York plaatsvonden. Het is ook ons eerste jubileum, dus waarom niet?" De twee schreeuwden eindelijk van de daken dat ze een setje zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cara Delevingne in het zonnetje gezet

Dat de twee gek op elkaar zijn, blijkt ook maar weer uit de speech die de Britse gaf op het gala. Ze bedankte de Pretty Little Liars-actrice namelijk met mooie woorden: "Ik wil ook een speciale vrouw in deze zaal bedanken. Je weet wie je bent. Zij heeft me geleerd van mijzelf te houden op het moment dat ik dat het meeste nodig had. Zij heeft me laten zien wat echte liefde is en hoe ik dat kan ontvangen, iets dat veel moeilijker is dan ik dacht."

Cara verklapte die avond ook de bijnaam die zij Ashley heeft gegeven: Sprinkles. Hoe lief is dat?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!