Beeld © Instagram @kimkardashian

Cute: Kim Kardashians zoontje ziet broertje voor het eerst

18 juni 2019 13:44

Een paar weken geleden werd de geboorte van Psalm Ye West aangekondigd door Kim Kardashian en haar echtgenoot Kanye West. De twee delen al North, Saint en Chicago West, maar een foto van alle kindjes bij elkaar was er nog niet. Nu deelt de realityster de ontmoeting van haar zoontjes met elkaar.

"Mijn jongens"

Saint West heeft zijn broertje ontmoet! Kim Kardashian deelt op Instagram de eerste keer dat haar zoontjes elkaar ontmoetten. Het is de derde foto die de realityster laat zien van haar pasgeboren zoontje Psalm Ye, die begin mei ter wereld kwam. De andere kindjes van Kim en Kanye zijn nog niet gefotografeerd met het jongste kindje. "Mijn jongens", zet de realityster bij de schattige foto en voegt nog twee hartjes toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian opnieuw naar het Witte Huis

Kim onthulde de eerste foto van haar vierde kindje ook op Instagram. Dit keer ging het om een screenshot van een berichtje van haar man, Kanye, met een foto van een kribbetje met het jongetje erin. Hierin werd ook de naam bekendgemaakt, maar de meeste aandacht ging naar de bumpers en vele dekentjes in het bedje van de baby. De moedermaffia viel hier over en uiteindelijk heeft de realityster besloten de foto van haar Instagram af te halen. Kort daarna zette ze een nieuwe foto erop van Psalm, waarbij het kribbetje niet te zien is.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe schattig: Kim Kardashian deelt eerste foto van zoontje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!