Beeld © Getty Images

Honey Boo Boo 'woont niet bij moeder door nieuwe vriend'

18 juni 2019 14:36

Het 13-jarige realitysterretje woont tegenwoordig bij haar oudere zus, Pumpkin, omdat haar moeder niet in staat is om voor haar te zorgen. Honey Boo Boo, wiens echte naam Alana is, staat niet achter de nieuwe relatie van haar moeder, meldt TMZ.

Honey Boo Boo weigert weer in te trekken bij haar moeder, Mama June, omdat de perikelen te hoog oplopen. Een paar dagen geleden meldde TMZ dat Mama June's nieuwe vriend, Geno, dronken achter het stuur zat en haar huis inreed. Al eerder werden de twee samen opgepakt, omdat ze crack, een rookbare variant van cocaïne, en drugsparafernalia op zak hadden toen een ruzie bij een tankstation uit de hand liep. De arrestatie heeft geen indruk gemaakt en het gedrag is niet verbeterd na een interventie, meent Honey Boo Boo. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Honey Boo Boo aangeklaagd voor drugsbezit

Volgens de bronnen van TMZ is de aanwezigheid van Geno de reden dat de 13-jarige Honey Boo Boo weigert terug te keren naar haar ouderlijk huis. Bovendien zou ze vinden dat haar moeder zichzelf moet laten opnemen in een rehabilitatiecentrum. Tijdens de opnames van een realityprogramma was er al een interventie gedaan door de dertienjarige en haar familie, waaruit dit standpunt al bleek. Inmiddels woont Honey Boo Boo dus bij haar zus Pumpkin, omdat het te chaotisch, instabiel en gevaarlijk zou zijn bij Mama June thuis. 

Het zou zelfs zo zijn dat, als de situatie niet verandert, Pumpkin overweegt om juridische maatregelen te nemen en haar moeder aan te klagen om de voogdij te krijgen over haar kleine zusje. TMZ meldt dat het tot nu toe geen indruk heeft gemaakt op Mama June en dat ze weinig interesse toont in het terugkrijgen van haar dochtertje. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!