Beeld © Videoland

‘Relatie Fabrizio en Pommeline is voorbij’

18 juni 2019 21:42

Het ziet er naar uit dat het vuur tussen Pommeline en Fabrizio nu echt gedoofd is. De Temptation Island VIPS-deelnemers zouden volgens het Belgische weekblad Dag Allemaal uit elkaar zijn. Het reality-koppel houdt zelf de lippen stijf op elkaar.

Volgens het weekblad is Fabrizio de reden van de breuk, hij zou aan zijn verloofde hebben laten weten dat het wat hem betreft over en uit is. De twee zouden nog wel samenwerken in de tattooshop van Fabrizio, maar samenwonen zit er niet meer in. De breuk zou echter niks te maken hebben met hun deelname aan de ultieme relatietest, maar de gevoelens van Fabrizio voor Pommeline zouden simpelweg zijn verdwenen. Of dat helemaal het geval is, is nog niet duidelijk. Wel is Fabrizio gespot met een mogelijke nieuwe vlam.

Het zou gaan om Julia, een van de verleidsters van het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. Op instagram zijn de twee meerdere keren samen op de gevoelige plaat gelegd. De twee hadden een romantisch middagje op het strand en werden betrapt, terwijl ze aan het bakken waren. En onlangs beleefden de twee een gezellige dag in het pretpark Walibi.

Ook Pommeline heeft eerder al laten doorschemeren dat de relatie verleden tijd is. Onlangs liet ze op  Instagram zien dat ze de (getatoeëerde) naam van Fabrizio had laten weghalen. Hoewel Pommeline zelf nog geen nadere uitleg heeft gegeven, doet de kliniek waar ze is geweest dit voor haar. "Removing an old mistake from Pommeline”, luidde het bijschrift.

Tegenover Dag Allemaal zegt Fabrizio helemaal niks te mogen vertellen over de relatiestatus van de twee. . “Ik kan daar niets over kwijt. Dat zou me in een lastig parket brengen.” De twee zullen nog als tortelduifjes het avontuur aangaan in Temptation Island VIPS, welke vanaf 27 juni exclusief te zien zal zijn bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!