Beeld © Getty Images

'Sylvie Meis aan de kant gezet'

19 juni 2019 08:45

Sylvie Meis zou niet langer de presentatrice zijn van een van de belangrijkste operafeesten in Dresden, de SemperOpernball. Zo weet De Telegraaf.

"Wij gaan de komende weken nadenken over wie we denken dat het beste naast Kaiser past"

La Meis presenteert al enkele jaren het unieke spektakel dat elk jaar een miljoenenpubliek weet te fascineren. Maar het lijkt erop dat daar nu een einde aan komt... Sylvies naam is namelijk nog altijd niet gevallen, terwijl die van haar co-host Roland Kaiser al wél bekend is. "Sylvie Meis zou graag doorgaan. Maar wij gaan de komende weken nadenken over wie we denken dat het beste naast Kaiser past”, zo laat de organisator weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is Sylvie Meis weer aan het daten?

Een reden voor de breuk geeft de organisatie niet, maar de kans is groot dat het iets te maken heeft met de jurk die Syl afgelopen jaar droeg tijdens het evenement. Door velen werd deze gezien als 'ongepast' en 'bloot'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis trekt alle aandacht tijdens bruiloft vriendin

Het is niet de eerste klus van Sylvie waar ze afstand van moet nemen. Eerder werd ook al bekend dat ze niet langer meer als jurylid te zien is in het Duitse tv-programma Das Supertalent. Vorig jaar mei werd de diva nog opgeschrikt door haar ontslag bij de Duitse RTL, waar ze zeven jaar lang het gezicht was van succesvolle programma's zoals Let's Dance. Iets waar ze wel een traantje om gelaten heeft, zo vertelde ze eerder het Duitse blad BILD: “Ik ben vanzelfsprekend zeer verdrietig nu. We waren echt één grote familie.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!