Beeld © Instagram @loveislandrtl

Heeft Love Island-Matthy thuis stiekem een vriendin?

19 juni 2019 12:11

De 26-jarige Matthy is de catch van de villa. Alle meiden lopen achter hem aan, maar Matthy zelf heeft (voor nu) alleen nog maar oog voor de schone Melany. Maar volgens boze tongen zou Matthy helemaal niet op zoek zijn naar ware liefde, en zou hij thuis nog gewoon een vriendinnetje hebben!

"Zij zouden dit hebben afgesproken, zodat hij zijn dj-carrière kan boosten"

Matthy is nu een half jaar vrijgezel en kan volgens zijn biografie niet wachten om te settelen met de juiste persoon. Voor nu is dat de 24-jarige Melany die werkt als hostess. Hoewel de liefde tussen hen opbloeit, heeft het Instagram-account Love Island roddels een aantal deukjes ontdekt. De boom van een vent zou namelijk in Brabant nog een meisje hebben. Het zou gaan over zijn ex, met wie hij een relatie had voor het programma. "Zij zouden dit hebben afgesproken, zodat hij zijn dj-carrière kan boosten", delen ze met hun volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Gert Verhulst apetrots op zoon Viktor in Love Island

Het bericht over de 'relatie' van Matthy werd echter binnen enkele minuten al weer verwijderd. En nu blijkt waarom: “Van het verhaal dat wordt verteld is niets waar", vertelt de zus van Matthy aan Love Reality. “Wij betreuren het dat op deze manier Matthy zijn goede naam te grabbel wordt gegooid, en dat zijn ex-vriendin en diens familie, waarmee wij overigens een uitstekende relatie hebben, op deze manier in deze negatieve spiraal wordt getrokken. We hopen dan ook dat deze fake berichten zo snel mogelijk uit de wereld zijn”, aldus Laury. Ook de vader van Matthy heeft inmiddels laten weten dat de geruchten absoluut niet kloppen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Noah: Lotte en Jarne zijn een saai stel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!