Beeld © Instagram @famkelouise_

Famke Louise: 'Mijn leven is eigenlijk heel saai'

20 juni 2019 10:53

In de nieuwste JFK doet Famke Louise een boekje open over haar 'saaie' leven. De 20-jarige heeft het enorm druk, maar is heel serieus in tegenstelling tot andere meiden van haar leeftijd.

"Ik zou wel wat meer geluk op het gebied van mijn privéleven willen hebben"

Famke Louise scoort hit na hit en doet Instagram ontploffen wanneer ze een nieuwe foto deelt. Zo ook bij eentje van haar shoot voor JFK, waarin body positivity voorop staat. "Ik ben heel vaak afgekraakt om m’n lichaam en hoe ik eruitzie, maar ja. Het boeit me niet. Ik ben blij met hoe ik er zelf uitzie", vertelt de twintigjarige openhartig. "Ik ben trots op hoe ik eruitzie. Ik schaam me niet of zo."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Happy new hair! Famke Louise zet de schaar erin

Op Instagram lijkt het misschien alsof ze alles voor elkaar heeft, maar volgens Famke valt dat best mee. "Mijn leven is eigenlijk heel saai", legt ze uit. "De meeste meiden van mijn leeftijd gaan best vaak uit en zijn van lang leve de lol. Ik ben best serieus ingesteld, dus op dat vlak is mijn leven best saai. Maar de dingen die ik doe, die zijn niet zo saai." Stabiliteit is een belangrijke factor in haar leven. "Dat vind ik fijn. Ik houd er niet van om in onzekerheid te leven of onverwachte dingen te moeten doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise zet nieuwe tattoo in haar hals

Het succes en de beroemdheid heeft ook zo zijn keerzijde. "Er is een tijdje geweest dat ik niemand in mijn leven durfde te vertrouwen, maar ik heb nu wel een paar mensen met wie ik bevriend ben", legt Famke uit. "Het is een klein groepje. Ik ben voorzichtig met wie ik toelaat." Het vergrootglas op haar leven zal daar ongetwijfeld mee te maken hebben. "Ik laat al veel van mezelf zien in mijn vlogs. Soms komen er mensen op me af die denken dat ze mij persoonlijk kennen. Maar ik ken die mensen niet, dus dat is gewoon heel raar. Ik vind het belangrijk om niet alles met de buitenwereld te delen. Sommige dingen wil ik gewoon voor mezelf houden."

View this post on Instagram

Zijn jullie ready? @jfk.men 🚨

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Bovendien heeft het niet altijd meegezeten voor Famke. "Ik heb echt heftige dingen meegemaakt in m’n privéleven, maar daar wil ik verder niet te veel over zeggen." Het tijdschrift vroeg ook of er nog wat mist in het leven van de zangeres. "Dat kan ik niet heel goed uitleggen, omdat dat voornamelijk gaat over dingen die niemand weet. Maar ik zou wel wat meer geluk op het gebied van mijn privéleven willen hebben. Dat moet nog komen. Alles moet nog komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise onder vuur door selfie achter het stuur

De nieuwe JFK ligt vanaf vandaag in de winkel, waarin het gehele interview met Famke Louise staat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!