Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique dankbaar voor zoontje André Junior

20 juni 2019 11:19

Monique Westenberg is het afgelopen jaar door een diep dal gegaan. Om de heftige periode in haar leven af te sluiten is ze samen met zoontje André Junior een paar daagjes op reis. Op Instagram laat de blondine weten hoe ontzettend belangrijk haar ventje voor haar is.

"Dankbaar dat ik dit nog in mijn leven heb"

Monique is samen met haar kleine jongen een paar dagen naar haar vader en moeder toe en geniet met volle teugen van de rust. Monique heeft het duidelijk naar haar zin en plaatst de hele week al zomerse kiekjes van haar tripje op social.

View this post on Instagram

Ice Ice Baby 🍦

A post shared by 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Krijgt André Junior een broertje of zusje?

Weg uit Nederland heeft Monique alle tijd en rust om tot zinnen te komen en na te denken over haar leven. De vriendin van André Hazes is het afgelopen jaar door een zware tijd gegaan. Afgelopen december overleed haar 'pinda mama' Maria, de vrouw van Monique's vader. Ook is het inmiddels alweer een jaar geleden dat ze haar liefste hondje Dunya na 14,5 jaar moest laten inslapen.

Ze geniet daarom deze vakantie extra van de mooie dingen in haar leven, zoals haar ventje. "Het maakt mij zó gelukkig en dankbaar dat ik dit nog in mijn leven heb", schrijft ze bij een reeks foto's en video's van de kleine André, die geniet van een ijsje en zijn opa.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Metallica eert André Hazes met cover Bloed, Zweet en Tranen

Kirsten Schilder, de vrouw van Nick, is het heelmaal met haar eens. Ze plaats dan ook een hartje onder de mierzoette post. Ook Chantal Janzen, Bas Smit en Olcay liken de foto's. "Dat moet je zeker zijn", laat een andere volger achter. "Koesteren deze momenten".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!