Crosswalk-musical met James Corden naar Parijs

20 juni 2019 17:01

Waar voor het item Crosswalk The Musical, onderdeel van de Late Late Show van James Corden, normaal gesproken de straten van Los Angeles onveilig gemaakt worden, werd voor de aflevering van woensdag uitgeweken naar Parijs.

De musical die in Parijs werd opgevoerd kon er natuurlijk maar eentje zijn, namelijk Les Misérables. "We hebben Los Angeles, New York en Londen al veroverd, dus het was een kwestie van tijd voordat we voet zetten op Franse bodem", aldus James aan het begin van de clip.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

James Corden zocht hulp tegen zenuwen

Volledig getooid in 19e-eeuwse kledij traden James en zijn team op bij een terras en op het zebrapad in de buurt van de Arc De Triomphe. "We zijn naar Parijs gekomen om hun harten, hoofd en voornamelijk hun zebrapaden te vullen met de beste - en verbeter me als ik het mis heb - enige Franse musical aller tijden", aldus een enthousiaste James. Bekende nummers als Master of the House, Do You Hear the People Sing en I Dreamed a Dream werden daar voor een enigszins verward Frans publiek opgevoerd.

In Crosswalk The Musical speelt talkshowhost James Corden met zijn team, soms vergezeld door internationale (film)sterren, diverse korte zang- en dansscènes uit grote films en musicals na. Het ensemble doet dat echter op het zebrapad op straat en alleen tijdens het, voor automobilisten, rode stoplicht.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

James Corden neemt ook dit jaar Tony Awards voor zijn rekening

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!