Robert Pattinson getipt als volgende James Bond

21 juni 2019 19:01

Danny Boyle tipt Robert Pattinson als mogelijke opvolger van Daniel Craig als James Bond. Dat zegt hij in een interview met The Guardian. De regisseur, bekend van Trainspotting en Slumdog Millionaire, stopte vorig jaar met zijn werk aan Bond 25 na creatieve verschillen met de schrijvers.

"Ik zat daar en ik dacht: oh mijn god, ze moeten hem hebben als de nieuwe Bond"

De franchise is al voorzichtig bezig met het zoeken van een vervanger voor Daniel Craig, die als 007 verscheen in de laatste vier Bond-films. De komende film is naar verwachting de laatste keer dat hij in de huid kruipt van de geheim agent.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert Pattinson is nieuwe Batman

Danny was na het zien van Roberts laatste film, High Life, erg onder de indruk van de acteur. "Ik zat daar en ik dacht: oh mijn god, ze moeten hem hebben als de nieuwe Bond." Dat de acteur te jong zou zijn voor de iconische rol, vindt Danny onzin. "Hij moet nu in de 30 zijn. Hoe oud was Sean Connery? Hij is er nu klaar voor."

Robert kreeg eerder deze maand al de rol van Batman. De nieuwe film komt waarschijnlijk pas uit in 2021, en zal zich richten op het verhaal van de jongere Bruce Wayne, de echte identiteit van de superheld. Daarmee wordt de Twilight-acteur de jongste acteur ooit die de Batman-rol op zicht neemt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!