Beeld © World Productions

Bodyguard-acteur Kevin Costner onthult geheim Whitney Houston

22 juni 2019 17:03

In 1992 kwam de hitfilm The Bodyguard in de bioscoop, met Whitney Houston en Kevin Costner in de hoofdrollen. Maar er is een groot geheim dat de acteur nu pas naar buiten brengt.

"Dat is Whitney helemaal niet"

Eén van de meest iconische foto's van Whitney Houston is zij niet zelf, meldt Kevin Costner. De acteur onthult aan het Amerikaanse blad EW dat de zangeres helemaal niet op de poster stond van The Bodyguard. "Dat is Whitney helemaal niet", legt de acteur uit. "Ze was naar huis gegaan en dat is haar stuntvrouw en haar hoofd zit in mijn nek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace vertelt over haar Whitney Houston-ereconcert

"Dat beeld was sowieso wel gepast, aangezien ze speelde dat ze heel bang was", legt Kevin uit over zijn medespeler. De foto is van een van de meest gedenkwaardige momenten in de film, wanneer Kevin zijn medespeler tilt uit een nachtclub. "Ik koos die foto als de poster omdat mijn fotograaf-vriend die had genomen."

"Ik stuurde het naar de productiemaatschappij en zei: 'Dit is de poster'", gaat de acteur verder. "Het is zo'n ontroerend beeld. Het zegt verder helemaal niets over de film." Maar er kwam behoorlijk wat tegenspraak, aangezien Whitneys hoofd helemaal niet zichbaar is in de afbeelding.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!