Beeld © Getty Images

Foto met Sylvester Stallone kost je 951 euro

23 juni 2019 14:30

Fans die op het aanstaande An Experience With-evenement op de foto willen met acteur Sylvester Stallone, moeten heel diep in de buidel gaan tasten. Diverse Britse media melden namelijk dat een selfie met 'Rambo' 849 pond, omgerekend 951 euro, kost.

De 72-jarige acteur gaat in Londen, Manchester en Birmingham langs om daar op een speciale 'black-tie'-avond zijn nieuwste Rambo-film Last Blood te promoten en fans 'niet eerder vertelde verhalen' te vertellen. De entreeprijzen voor deze avonden variëren van 140 euro tot 364 euro. Eenmaal binnen kunnen fans dan genieten van een driegangendiner, muziek van een 20-koppig orkest en krijgen ze de kans om tijdens een veiling te bieden op 'op maat gemaakte' Stallone-memorabilia.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen bewijs voor misbruik Sylvester Stallone

De diehard-fans kunnen ook nog een speciaal fotopakket aanschaffen. Voor het bedrag van 951 euro kunnen tien gelukkige fans een professionele foto van 56 bij 43 cm krijgen, compleet met lijst en handtekening van Sly himself. Degenen die thuis al een lijstje en/of handtekening van de acteur hebben, kunnen ook voor slechts 554 euro een 'gewone' foto met Stallone krijgen.

De reacties op de aangekondigde prijzen zijn, niet geheel verwonderlijk, niet mals. "Jammer dat je een van je nieren moet verkopen om erheen te kunnen", schrijft iemand bijvoorbeeld op social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvester Stallone hint op terugkeer Rambo

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!