Beeld © Getty Images

Roseanne Barr gaat weer op tournee

24 juni 2019 04:56

Roseanne Barr gaat weer aan de slag als comedian. De in opspraak geraakte actrice kondigde zondag een comedytour aan met Andrew Dice Clay.

“Dit is Amerika”

De tournee gaat Mr. And Mrs. America heten. Volgens Dice Clay kregen de twee inspiratie voor de show "door de huidige nationale obsessie met politiek en het politiseren van comedians", zo verklaarde hij tegenover Fox News. "Daar moeten we mee ophouden. Dit is Amerika."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roseanne spin-off The Conners krijgt tweede seizoen

Roseanne veroorzaakte vorig jaar een schandaal door een racistische tweet te posten waarin ze een voormalig medewerker van Obama met een aap vergeleek. Daarop werd de reboot van haar show Roseanne van de buis gehaald. De comedy maakte daarna zonder de actrice een doorstart onder de naam The Conners.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Roseanne Barr maakt haar rentree

Ook Dice Clay heeft een controversieel verleden als comedian. In de jaren 90 werd hij door MTV voor het leven verbannen wegens homofobe uitspraken tijdens de MTV Video Music Awards. Later zorgde zijn omstreden uitspraken ervoor dat een castlid en muzikale gast Sinéad O'Connor een aflevering van Saturday Night Live afzegden waarin de comedian optrad.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!