Beeld © Love Island

Eerste scheurtjes in relatie Love Island-Lotte en Jarne?

24 juni 2019 12:01

Lotte en Jarne zijn inmiddels van hun roze wolk afgedonderd. Ze twijfelen aan hun relatie. Om de lucht te klaren, besluit Lotte deze uit te spreken. Dat valt niet goed bij Jarne.

"Het gaat op en neer, dus ik weet niet wat ik moet denken"

Lotte besluit haar 'Jarn' even apart te nemen om te vertellen hoe ze zich voelt. "Ik zit er wel heel erg mee dat toen die meiden vertrokken, jij mij als enige man niet troostte." Ze doelt op de exit van Melany en Kyara. Jarne is het met haar eens, maar heeft daar wel zijn redenen voor. Jarne vindt Lotte namelijk enorm gevoelig, tot grote frustratie van mevrouw 'oh jeetje' zelf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Chey onthult: Ik ben met de dood bedreigd

“Je bent een gevoelig meisje, dat is positief”, probeert de 24-jarige app-verkoper er nog een positieve draai aan te geven. "Ik weet gewoon niet wat ik moet doen (…) Ik weet niet wat voor jou het beste is.”

En dat vindt de tennisster verontrustend. "Ik maak me daar wel echt heel veel zorgen over. Omdat jij heel hard bent in bepaalde situaties.” Lotte maakt zich dan ook zorgen over de toekomst. "Ik zeg je eerlijk", begint ze haar verhaal. "In het begin was jij helemaal niet zo." Lotte wil Jarne graag nog een kans geven, maar leeft nu wel met een dubbel gevoel.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze Love Island-ster is te zien in Mocro Maffia

Ondertussen bemoeit iedereen in de villa zich ermee. Zo vindt Aleksandra dat Jarne een stuk gevoeliger moet worden en vindt Denzel juist dat ze zich even koest moeten houden. Als tijdens de challenge duidelijk wordt dat de kijkers thuis Lotte óók een emotioneel wrak vinden én dat Jarne over haar heeft gepraat tegen Makiko, breekt ze.  "Het gaat op en neer, dus ik weet niet wat ik moet denken", laat ze zich uit.

Komt het weer goed tussen de tortelduifjes? Vanavond om 20.30 uur vind je weer een nieuwe aflevering bij RTL 5 en Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Aha! Dus hier kennen we Love Island-Makiko van

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!