Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi en Waylon voor het eerst zonder Teddy op vakantie

24 juni 2019 11:07

Bibi Breijman en Waylon zijn een paar dagen naar Londen, maar hebben de kleine Teddy thuisgelaten. Het is de eerste keer dat de ouders zonder hun dochtertje weggaan.

"Papa en mama vinden het best lastig!"

Teddy moet het even zonder haar ouders doen. Bibi en Waylon zijn een paar dagen in Londen. Ja, voor het eerst de grens over zonder hun kindje. En dat valt ze best heel zwaar. "Ons eerste weekendje weg zonder deze... Papa en mama vinden het best lastig!", schrijft Waylon bij een foto van de schattige baby, gevolgd door de hashtag janken aan het ontbijt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cute: Bibi neemt baby Teddy mee naar optreden Waylon

De volgers van Waylon voelen met hem mee. "Even tijd met z’n tweetjes is ook fijn hoor", "Geniet ook even van het met elkaar zijn" en "Heerlijk toch. Even tijd voor elkaar. Lekker blijven doen. Krijg je weer energie van" reageren mensen onder de zoete foto van de kleine spruit.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon en Bibi vereeuwigen dochter als tattoo

De kleine Teddy werd in november geboren en sindsdien is het gezinnetje onafscheidelijk. De baby is dan ook vaak te zien op de social media-accounts van Bibi en Waylon. De vlogster deelde onlangs nog foto's van hun vakantie naar Portugal, waar Teddy wel van de partij was. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!