Beeld © Getty Images

Lerares prins George verloofd met beste vriend prins William

24 juni 2019 11:54

Dankzij prins George heeft zijn lerares de ware liefde gevonden. Het blijkt namelijk dat de schooljuf verloofd is met één van de beste vrienden van George's papa, prins William.

Lucy Lanigan-O'Keeffe, de assistent hoofdonderwijzer bij Thomas' Battersea School, is verloofd met Thomas van Straubenzee. En laat dat net de school zijn waar prins George naartoe gaat en de man in kwestie is één van de oudste vrienden van prins William. Bovendien is Thomas de peetvader van prins George's zusje, prinses Charlotte. De Sunday Times meldt dat het aanzoek vorige week plaatsvond, al is het onduidelijk wie voor de ontmoeting tussen de twee heeft gezorgd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan nemen afstand van William en Kate

William zal de rol van een zogenaamde 'usher' op zich nemen. Dat houdt in dat hij onderdeel is van de trouwerij. Hij staat bijvoorbeeld naast Thomas tijdens de ceremonie. Ook de koninklijke kinderen hebben een rol in tijdens de huwelijksceremonie. George wordt een 'pageboy'. Hij is één van de kindjes die de sleep van de jurk van de bruid zal vasthouden. Charlotte is een bruidsmeisje, meldt de Sunday Times.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William en Kate openen speciale tuin samen met hun kindjes

Maar daar houdt de band tussen de koninklijke familie en Thomas niet op. Ook zijn broertje Charlie is goede vrienden met het Britse koningshuis, voornamelijk met prins Harry. Zo goed zelfs dat de Sunday Times meldt dat hij weleens de peetvader kan worden van Harry en Meghans zoontje Archie. Naar verwachting wordt de kleine prins ergens in juli gedoopt. Daarna worden de peetouders gekozen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!