Beeld © Love Island

Love Island-Melany: 'Ik ben verliefd op Matthy'

24 juni 2019 18:37

De exit van Melany betekende een tijdelijk einde voor haar relatie met Matthy. Op Love Island durfde de brunette nog niet toe te geven hoe sterk haar gevoelens zijn voor de Brabander, maar aan RTL Boulevard onthult ze nog altijd verliefd te zijn op hem.

"Ik hoop dat hij nu snel naar huis wordt gestuurd"

"Ik ben blij om weer thuis te zijn, maar heb wel een dubbel gevoel", vertelt Melany. "Ik moest Matthy natuurlijk achterlaten." Het viel de brunette zwaar, maar ze kijkt "thuis alle afleveringen terug en zo kan ik hem goed in de gaten houden", grapt ze tegenover RTL Boulevard. Toen ze de villa verliet, zat ze niet meer in een koppel met hem. Melany kreeg tegelijkertijd met Kyara te horen dat ze het huis moest verlaten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste scheurtjes in relatie Love Island-Lotte en Jarne?

Of er een toekomst in zit, hangt af van Matthy op dit moment. "Ja, als hij daar voor wil gaan", vertelt Melany. "We hebben in de villa tegen elkaar gezegd dat er gevoelens, maar nog geen verliefdheid was. Voor mij wel, heb ik toen ook in de strandhut gezegd. Maar ook nu buiten het programma voel ik dat." De twee hadden afgesproken om goed na te denken over hun relatie in de periode dat ze niet samen konden zijn. Voor Melany is het wel duidelijk: zij wil Matthy. 

Helaas zit haar liefje nog in het programma. "Ik hoop dat hij nu snel naar huis wordt gestuurd", lacht Melany. Op dit moment zit Matthy niet in een koppel en dat is riskant in het programma. Aleksandra lijkt ook haar pijlen te hebben gericht op de Brabander. Maar Melany denkt niet dat hij gaat happen. "Nee, zij wil wel. Maar hij heeft mij duidelijk gemaakt dat hij niet gaat voor haar. En ik vertrouw hem." 

View this post on Instagram

Looking back with love 💕

A post shared by MELANY SLIEF. ♥ (@melany) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Onverwachte exit Love Island zet alles op z'n kop

Melany denkt ook al redelijk zeker te weten wie ervandoor gaat met de hoofdprijs. "Sebastiana en Martin", reageert de brunette direct. "Voor de kijker zijn zij het meest geliefde koppel en ze lijken helemaal weg te zijn van elkaar." Het winnende koppel van het programma krijgt een gedeelde cheque van vijfentwintigduizend euro en natúúrlijk ware liefde. Love Island is elke dag te zien op RTL5 om 20.30 uur en altijd terug te kijken bij Videoland. De finale van het liefdesfestijn is op 7 juli.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!