Beeld © Getty Images

Cardi B geeft dochter peperdure ketting cadeau

24 juni 2019 18:12

De tijden dat fans graag geadopteerd wilden worden door Brad Pitt en Angelina Jolie zijn voorbij. Als je nu eens flink in de watten gelegd wil worden, moet je aan Cardi B vragen of ze jouw moeder wil worden. De rapper heeft namelijk haar dochtertje Kulture flink in de watten gelegd.

De kleine meid kreeg voor haar eerste verjaardag een ketting van haar moeder. En niet zomaar een. Het diamanten exemplaar kostte namelijk zo'n 90.000 euro. Kulture is pas 10 juli jarig, maar de bling bling kreeg ze nu al, zodat ze op haar verjaardagsfeestje écht kan shinen. De ketting werd gemaakt door Eliantte, een juwelier die veel hiphopsterren aan hun gouden kettingen helpt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B aangeklaagd na stripclubvechtpartij

Het cadeautje heeft een flink prijskaartje. De ketting bestaat namelijk uit witgoud, diamanten en gekleurd glazuur en werd speciaal voor Kulture gemaakt. Niet alleen aan het halssnoer is een flinke smak geld uitgegeven, Cardi B heeft diep in de buidel getast voor het aankomende verjaardagsfeestje van haar dochter. Ze heeft al verklapt dat ze nu al 350.000 euro heeft uitgegeven aan alle festiviteiten. Niet gek dat ze zong: "I make money move."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!