Beeld © ANP

Rick Paul van Mulligen wordt weer papa

25 juni 2019 14:54

Acteur Rick Paul van Mulligen verwacht met zijn partner René van Bakel en cabaretière en actrice Nina de la Croix nog een kindje. Aan LINDA vertelt Nina dat ze opnieuw zwanger is en hun regenbooggezin wordt uitgebreid met een vijfde gezinslid. Ook Rick Paul heeft inmiddels gereageerd tegenover RTL Boulevard over het nieuws.

"We willen uitdragen dat het bij ons niet om genen gaat"

De zwangerschap verloopt tot nu toe een stuk voorspoediger dan de vorige keer. In juli 2014 beviel Nina van hun zoon Ko. "Die was heel pittig: ik had een zwangerschapsdepressie en ik vond het onverwacht intens", vertelt Nina.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Paul maakt zich kwaad over casten homorol

Nina krijgt vaak de vraag wie van beide mannen de biologische vader is en dat vindt ze een precair punt. René is de vader van Ko en Rick Paul wordt de biologische vader van hun tweede kind. "We willen uitdragen dat het bij ons niet om genen gaat. We doen dit echt met zijn drieën. Tegelijkertijd willen we een voorbeeld zijn, door er zo normaal mogelijk over te doen en er open over te praten."

"Het mag de wereld in", kondigt Rick Paul aan. De baby wordt "rond de jaarwisseling" verwacht, meldt de acteur. En niet alleen hij, Nina en René zijn enthousiast, ook Ko heeft er zin in. Toch vond hij het ook een beetje spannend. "We vonden het best spannend ome vertellen, want hij zegt dan: ‘Ik wil een hond, geen broertje of zusje.’"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WIDM-deelnemer Rick Paul vertelt over zijn 'roze' gezin

"Maar hij vond het heel spannend en ging gelijk over haar buik wrijven", gaat Rick Paul verder. "En hij ging direct tekeningen maken en zo, dus eigenlijk hartstikke goed. Daar zijn we heel blij mee. Hij heeft er volgens mij wel zin om een grote broer te zijn.”

Het feit dat hij nu de biologische vader is, geeft Rick Paul geen ander gevoel dan bij Ko. “Nou ja, allebei de kinderen zijn van ons allemaal. Maar biologisch gezien wordt deze van mij, dat klopt.” En dat maakt het niet extra speciaal voor de acteur. “Nee, ik voel geen enkel verschil met de eerste zwangerschap. Ik kan me niet voorstellen dat ik iets anders ga voelen dit keer.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!