Beeld © Getty Images

Fans van streek om Kim Kardashian's lichaamsmake-up

26 juni 2019 11:16

De 38-jarige Kim Kardashian heeft de wereld onlangs gezegend met haar nieuwste KKW beauty-product: een reeds uitverkochte Skin Perfecting Body Foundation die erop gericht is om je armen of benen een vlotte photoshop-afwerking te geven. Het product lijkt alles te bedekken, van aderen tot blauwe plekken en zelfs Kim's psoriasis.

"Voor dagen dat ik het wil verdoezelen, gebruik ik deze bodymake-up"

"Ik gebruik dit wanneer ik mijn huidskleur wil verbeteren of mijn psoriasis wil bedekken", zei Kim op Instagram terwijl ze het product promootte. "Ik bloed snel en heb zichtbare aderen en dit is al meer dan een decennium mijn geheim. Ik heb geleerd om er mee te leven en niet onzeker te zijn over mijn psoriasis, maar voor dagen dat ik het wil verdoezelen, gebruik ik deze bodymake-up," aldus Kim. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian komt met onderbroekenlijn

Lichaamsmake-up is al tientallen jaren populair en de meeste grote beautymerken hebben een soort bronzer, foundation of markeerstift die speciaal voor je lichaam is bedoeld. Toch explodeert Twitter met boze reacties van mensen die vinden dat Kim's nieuwe bodymake-up vrouwen onzeker maakt. Het zou suggereren dat onze natuurlijke huid niet genoeg is en dat je de huid moet bedekken wanneer je littekens of aderen ziet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Kim Kardashian in shock door haar 'nieuwe gezicht'

De opmerkingen variëren van: "Dit is het stomste wat ik ooit heb gezien. Ik moet af en toe lichaamsmake-up voor werk dragen en ik haat het. Maar voor mij is dit wederom een voorbeeld van de Kardashian-familie die vrouwen vertelt dat ze niet goed genoeg zijn en hun lichaam moeten verbergen en bedekken in plaats van je lichaam te vieren" tot "zijn mensen zo onzeker dat ze hun hele lichaam moeten bedekken met make-up?"

Kim zelf heeft vooralsnog niet gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian wil ook moeilijke momenten in Keeping Up

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian zet zich in voor ter dood veroordeelde gevangene

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!